Retete adunate

Retete adunate

Fiecare din noi, avem o sursa de inspiratie, o sursa din care combinam ingredientele si scoatem in evidenta creativitatea noastra. Iar uneori, ne lasam coplesiti de retetele surprinzatoare, interesante, sofisticate a bunicilor, a mamelor noastre, incat pastram fiecare reteta cu sfintenie undeva motolita intr-o cutie.

Astazi, vreau sa impartasesc cu voi noul meu retetar gasit din intamplare la unul din ateliere de creativitate din Iasi. Astfel, pentru voi cei care, ca si mine, colectionati fel de fel de retete traditionale si vreti sa le tineti cat mai aproape in bucatarie, atelierul Klipa a creat acest retetar cochet unde sa putem aduna retetele preferate. “Retete adunate” contine 45 de pagini detasabile si un plic de urgenta pentru retete decupate din revista.

Pe langa designul deosebit, e si foarte practic si usor de incadrat in orice bucatarie. Are o toarta de care poate fi agatat in bucatarie sau poate fi agatat direct in saculetul de bumbac in care este ambalat. Poti aseza retetarul vertical pe masa cand gatesti sau sa scoti cartonul cu reteta aleasa.

“Retete adunate” e un produs nou si pentru mine, abia astept sa imi scriu toate retetele inedite ale mamei, de ce nu si ale mele.

Daca aveti si voi retete dragi ratacite pe postit-uri, recomand acest retetar de la Klipa! Il puteti gasi online: www.plicuricolorate.ro sau in magazinul Klipa din Iasi, Sos. Arcu nr. 2A, etaj 1.

Revin cu retete noi alaturi de retetarul meu!

Aboneaza-te

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru de e-mail pentru a primi actualizari.

,

Nu exista comentarii.

Lasă un răspuns